KDU åker till England!

Imorgon, fredagen den första maj, går åtta KDU:are upp tidigt i ottan. Dessa KDU:are ger sig till flygplatsen, och flyger till Storbritannien. I London kommer gruppen stödja de brittiska Conservatives i deras valrörelse. Conservatives har nämligen gett oss KDU:are det stora förtroendet att få kampanja i valkretsen Hampstead and Kilburn, en valkrets där Labour vann med 42 ynka röster 2010.

Next gov't willKeep our economy strong

Att få vara del av den brittiska valrörelsen 2015 är hedrande. Britterna står nämligen inför ett ödesval. Conservatives erbjuder en fortsatt stabil regering. David Camerons konservativa regering har sett till att jobben ökat och brottsligheten minskat. Fler folk vidareutbildar sig nu, än innan Cameron kom till makten, och Labours skräckvisioner har visat sig falska.

Mot denna beprövade regering står Labour med Ed Miliband i spetsen. Milliband lär dock tappa Skottland till Scottish National Party, det skotska nationalistiska vänsterpartiet. Väljare är rädda att dessa kommer samarbeta, och Labour riskerar att blöda väljare till UKIP, som spås omkring 15 % av de totala rösterna. Detta till trots är det ändå så att UKIP knappast får mer än tre mandat, då mandaten tillfaller det största partiet i vardera valkrets.

Lägg till detta att Liberaldemokraterna – som regerat med Conservatives – helt verkar rasa samman och förlora hälften av sina mandat, men att de trots allt bibehåller lokalt stöd på en del platser.

Som synes blir valet ett tight race, men oppositionen är splittrad. Detta är alltså en fantastisk möjlighet för Conservatives att säkra ännu en mandatperiod. Vi i KDU är stolta att få vara del i detta arbete, och är hedrade att få tas emot av britterna med öppna armar.

Simon Marcus

I Hamsptead and Kilburn kommer vi kampanja för Simon Marcus, Conservatives lokala kandidat. Han står för en ansvarstagande politik, för en stärkt sjukvård och för familjestärkande politik såsom skattefri barnomsorg. För oss i KDU är han en given ideologisk frände, och vi kommer göra allt vi kan för hans kampanj, just såsom vi vet att han, och hela hans parti kommer göra allt de kan för Storbritannien.

Joel Haglund
Ordförande KDU Bohuslän

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: